Geleneksel hale gelen ve fizik, kimya, biyoloji ve matematik alanında yüzlerce deneyin yapıldığı “Fen Bilimleri ve Matematik Sergisi” ‘nin 6. sı bu yıl 5,6 ve 7 Mayıs 2010 (Çarşamba, Perşembe ve Cuma) günleri yine Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi, A-Blok’ta yapılacaktır.
Her yıl yapılmakta olan bu sergi özellikle ilköğretim, lise ve üniversite düzeyindeki öğrencilerimizin bilimi sevmesine önemli katkıları olmakla birlikte, öğretmen ve akademisyenlerimize de değişik bir bakış açısı kazandırmaktadır.
Ankara’da veya Ankara dışından sergiye katılımınızı şiddetle önerir; selam, saygı ve sevgilerimi sunarım.
Not: Sergiye Ankara içinden ve dışından öğrenci grubu ile katılmak isteyen öğretmen ve akademisyen arkadaşlarımız Dr. Uygar KANLI ile ( ukanli@gazi.edu.tr ) email adresi ile haberleşerek gerekli randevu ve ayarlamaları yaptırabilirler.
Sergi Günleri : 5-6-7 Mayıs 2010
Açılış : 5 Mayıs / Saat: 10:00
Yer : Gazi Eğitim Fakültesi A-Blok Fizik, Kimya, Biyoloji ve Matematik Laboratuvarları
Sergi Saatleri : 9:00-12:30 13:30-17:00
-----------------------------------------------------------------------------
22 Nisan 2010 Perşembe 23:22:30 tarihinde bgunes tarafından düzenlendi
Ertanocak
,
1 üyemizin bugün doğum günü ;Doğum gününüz kutlu olsun.
Semboller
Aktif Konular & Son Konular
Diğer İstatistikler
Yeni konu Açamazsınız Yeni konu açabilirsiniz. Konuya cevap yazabilirsiniz. Konu kapalı konuya cevap yazamazsınız. (M) Moderatör (A) Admin (SA) Son Admin